Kompanija “Nameštaj Stamenković” se godinama bavi proizvodnjom nameštaja od pločastih materijala, kao i prodajom ugradne tehnike. Prestižni kvalitet, cena i poštovanje rokova nas dovode u sam vrh ove grane industrije. Mnogobrojni saradnici, zadovoljni kupci širom Srbije su rado viđeni u našim salonima nameštaja. Nameštaj Stamenković vam može ponuditi izradu kuhinja po meri, TV setova, garderobera, američkih plakara i ostalog nameštaja po želji i meri.

U salonu nameštaja “STAMENKOVIĆ” u ulici: Milivoja Bankovića Sićka 159 nalazi se veliki asortiman nameštaja: kuhinje izrađene od medijapana i kuhinje od univera, tv setovi, gardaroberi, radni stolovi… Uz sve to postoji mogućnost izbora boja i dezena, kao i izrada kuhinja i drugog namestaja po meri kupca. Potrebno je samo da dođete kod nas, a mi ćemo vam pomoći u odabiru kuhinja, tv setova, garderobera i ostalog nameštaja. Uradićemo idejno rešenje za moderan dizajn vašeg stambenog prostora.

Nameštaj kupljen u našem salonu biće isporučen na adresu kupca u veoma kratkom roku a takođe vršimo i montažu. Izlazimo u susret svim željama potrošača, po pitanju mera, modela, načina izrade i boja. Ako želite modernu kuhinju, dnevnu sobu, spavaću sobu, na pravom ste mestu. Naš tim je raspoložen za saradnju.