KUHINjE

Kuhinja predstavlja centralno mesto u kući. Ona okuplja sve članove porodice. Zato je važno da se prilikom projektovanja kuhinje napravi funkcionalno rešenje zasnovano na ergonomskim principima, a takođe i estetsko rešenje koje će ispuniti očekivanja korisnika.

Sve ove zahteve uspevamo da ispunimo koristeći najkvalitetnije materijale i opremu svetski poznatih brendova kao što su: EGGER, KASTAMONU, FALCO, KRONOSPAN, KAINDL, HETTICH, GRASS, FGV, BLUM, AGT i ostali.

GARDEROBERI I ORMANI

Ključ dobre organizacije unitršnjeg prostora leži u tome da se prema potrebama korisnika plakara pravilno odredi broj polica, fioka, garderobnih šipki i prostora predviđenih za specijalne namene (odlaganje usisivača, daske za peglanje, sefa…).

Veoma važan funkcionalno-estetski elementa ovih plakara su klizna vrata. Izrađeni su od aluminijuma sto sistemu daje lakoću, a klizni mehanizmi su sa točkićima i usporivačima, a to obezbeđuje bešumnost pri radu. Manipulacija kliznim vratima veoma je jednostavna i laka. Prednost plakara sa kliznim vratima je takođe u tome što za frontove se može odabrati i kombinovati veoma veliki broj materijala, boja i dezena. Najčešće je to univer, bojeno ili peskareno staklo, ogledalo…

TV SETOVI

Upečatljiv komad nameštaja u dnevnoj sobi je nešto što daje karakter celom prostoru. Tv police čine elementi sastavljeni od pravougaonih formi otvorenih i zatvorenih polica. Ovi modeli su modularni tako da se mogu prilagoditi svakom prostoru i svakoj veličini sobe.

SPAVAĆE SOBE, KUPATILA, STALAŽE…