Наши производи

Кухиње

Кухиња представља централно место у кући. Она окупља све чланове породице.

Зато је ваћно да се приликом пројектовања кухиње направи функционално решење засновано на ергономским принципима, а такође и естетско решење које ће испунити очекивања корисника.

Све ове захтеве успевамо да испунимо користећи најквалитетније материјале и опрему светски познатих брендова као што су: EGGER,KASTAMONU,FALCO,KRONOSPAN, KAINDL, HETTICH, GRASS, FGV,BLUM,AGT и остали.

Гардеробери и ормани

Кључ добре организације унитршњег простора лежи у томе да се према потребама корисника плакара правилно одреди број полица, фиока, гардеробних шипки и простора предвиђених за специјалне намене (одлагање усисивача, даске за пеглање, сефа…).

Веома важан функционално-естетски елемента ових плакара су клизна врата. Израђени су од алуминијума сто систему даје лакоћу, а клизни механизми су са точкићима и успоривачима, а то обезбеђује бешумност при раду. Манипулација клизним вратима веома је једноставна и лака. Предност плакара са клизним вратима је такође у томе што за фронтове се може одабрати и комбиновати веома велики број материјала, боја и дезена. Најчешће је то универ, бојено или пескарено стакло, огледало…

ТВ сетови

Упечатљив комад намештаја у дневној соби је нешто што даје карактер целом простору. Тв полице чине лементи састављени од правоугаоних форми отворених и затворених полица. Ови модели су модуларни тако да се могу прилагодити сваком простору и свакој величини собе.

Спаваће собе, Купатила, Сталаже…